PRODUSE

Stam la dispozitia dumneavoastra cu o gama larga de produse utile constructiei dumneavoastra: de la tigle metalice, tabla faltuita, tabla din cupru, elemente de tinichigerie, sisteme de drenaj pluvial, sisteme de siguranta pentru acoperis,sisteme de degivrare pana la sisteme de constructii usoare, solutii de placari, panouri sandwich, ferestre de mansarda, cosuri de fum etc.

Pentru produsele comercializate de noi puteti dispune de toate documentele calitative si tehnice corespunzatoare precum si de certificate de garantie specifice. Produsele comercializate se incadreaza in normele si cerintele legislative interne si comunitare si dispun de avantajul calitativ, firma noastra oferindu-va un raport optim calitate-pret.

Deoarece stim ca pentru un parteneriat eficient comerciant-client este nevoie de incredere si loialitate va stam la dispozitie cu propriul depozit pentru a vedea produsele inainte de achizitie si cu consilieri specializati care va vor indruma spre solutia optima pentru constructia dumneavoastra. Mai jos puteti regasi categoriile de produse pe care le comercializam, va puteti documenta cu privire la detaliile tehnice ale acestora şi puteti chiar vizualiza lucrari executate de catre firma noastra de-a lungul celor peste 10 ani de experienta.

CONFIGURATOR DE CULORI

Download versiunea desktop (zip, 3.9 MB): CONFIGURATOR DE CULORI
© Copyright - SC Lindab SRL